Жовківська районна рада

27 січня голова Львівської обласної ради Ірина Гримак провела щотижневу zoom-нараду з головами об'єднаних територіальних громад Львівського району

Переглядів: 260

27 січня голова Жовківської міської ради Олег Вольський  взяв активну участь у щотижневій zoom- нараді, яку проводила голова Львівської обласної ради Ірина Гримак.

Нарада  проводилась за участі  голів  обєднаних територіальних   громад Львівського району.

Основний акцент зробили на медицині.

Найбільш проблемною для громад на сьогодні є тема закупівлі ліків для медичних закладів. Найближчим часом піднімемо це питання під час розмови з Прем`єр-міністром України Денисом Шмигалем. Важливим для розвитку громад є також питання конкуренції між закладами медицини. На рівні ОТГ мусимо знайти унікальність кожної лікарні щодо надання послуг на вторинному рівні. Мусимо розвивати в закладі ті напрями та орієнтуватися на ті пакети НСЗУ, які потрібні мешканцям, та які дозволять лікарні отримувати достатнє фінансування для розвитку.

Домовилися з головами місцевих громад, що найближчим часом перезапустимо Госпітальну раду Львівської області. Будемо комплексно вивчати питання медицини в кожному окремому районі та допомагати громадам приймати виважені рішення з поглядом на декілька років вперед.

Обговорили також питання діяльності в громадах гарячої лінії 112, питання фінансування ремонту доріг, роботи перевізників та розвитку спортивної і освітньої інфраструктури.



« повернутися до списку новин