Жовківська районна рада

ЩОБ КОЖНА ДИТИНА МАЛА РОДИНУ, ЩОБ КОЖНЕ СЕРДЕНЬКО БУЛО ЗІГРІТЕ ЛЮБОВ’Ю – ОБОВ’ЯЗОК ВЛАДНИХ СТРУКТУР. МИ МОЖЕМО І ПОВИННІ ДОПОМОГТИ. МИ МАЄМО ЗДІЙСНИТИ ЇХ МРІЮ!

Переглядів: 398

Коли дитина оточена любов'ю, відчуває сердечне тепло і турботу батьків та на світ дивиться радісними очима - у неї щасливе дитинство... Та, на жаль, є діти, які зростають без атмосфери любові, родинного затишку, взаєморозуміння. І кожна дитина-сирота чекає, що одного дня добрі, лагідні люди заберуть її у свою сім'ю... Нам, звичайним людям, важко уявити, що відчуває маленька дитина, від якої відмовляються батьки або ж якщо їх позбавляють батьківських прав. І дитина залишається наодинці з навколишнім світом, у якому дуже мало любові, турботи та безпеки. Адже все це мала уособлювати родина, якої у крихітки тепер не існує…

Наш район не є осторонь дитячих проблем. Саме тому, з метою захисту законних прав та інтересів дітей, 27 січня, було відвідано будинок сімейного типу в м. Дубляни. Обстеження житлово-побутових умов проживання дітей проводились задля захисту майнових, житлових та інших прав та інтересів таких дітей, створення належних умов для їх фізичного, інтелектуального і духовного розвитку. Серед присутніх були: начальник служби у справах дітей Львівської міської ради Ростислав Тимків, представники соціальних служб для дітей, сімей та молоді Жовківської райдержадміністрації, ГО «Рідні» Мар’яна Романяк, матір-вихователька дитячого будинку сімейного типу Наталія Ярош, депутати Львівської районної ради Вадим Махніцький та Тарас Жеребецький.

Ми розуміємо що сьогодні ще є над чим працювати і надіємось на співпрацю, адже лише за підтримки усіх хто причетний до вирішення питань дітей, ми зуміємо забезпечити кожній дитині нашого району належні умови життя та повноцінний розвиток.



« повернутися до списку новин