Жовківська районна рада

Засідання Асоціації міст України

Переглядів: 303

1 лютого, голова Жовківської міської ради Олег Вольський взяв участь у засіданні Асоціації міст України в рамках проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), який реалізовується спільно з Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) і проходив у Львівській міській раді.

У засіданні взяли участь депутати Верховної ради України Ростислав Тістик і Павло Бакунець, міський голова Львова Андрій Садовий, представники кабінету міністрів України та голови ОТГ.

Спершу головуючий засідання Олександр Слобожан, виконавчий директор Асоціації міст України окреслив план роботи на теми, які заплановано обговорити.

«Головна мета сьогоднішнього заходу — це почути думки від керівників міст, щоб зрозуміти, що зараз відбувається і чим живете. У нас присутні представники органів місцевого самоврядування та виконавчої гілки влади.

Будемо працювати у трьох панельних дискусіях, які дуже важливі для органів місцевого самоврядування.

Перша панельна дискусія буде присвячена впровадженню децентралізаційної реформи та наступні кроки.

На другій будемо говорити про роль органів місцевого самоврядування в реформі державного архітектурно-будівельного контролю.

І на останній дискусії обговоримо державну регіональну політику у контексті фінансового забезпечення бюджетів місцевого самоврядування.

Також будемо говорити про галузі медицини й освіти та залучення державних коштів у їхній розвиток", — розповів Олександр Слобожан.



« повернутися до списку новин