Жовківська районна рада

ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНОЇ КОМІСІЇ РАЙОННОЇ РАДИ З ПИТАНЬ КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ

Переглядів: 328

 02 лютого 2021 року відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань комунальної власності, яке провів її голова Вадим Махніцький, за участі заступниці голови районної ради Марта Ільчишин .

Комісією розглянуто проекти рішень районної ради, зокрема:

1. Про розгляд листа відділу культури, молоді та спорту Перемишлянської державної адміністрації від 26.01.2021 №11/01-16 щодо безоплатної передачі у комунальну власність Перемишлянської міської ради нематеріальних активів, основних засобів та інвентарю закладів культури, які функціонують на території Перемишлянського району.

2. Про розгляд листа виконавчого комітету Перемишлянської міської ради від 26.01.2021 №437 щодо безоплатної передачі у комунальну власність Перемишлянської міської ради нематеріальних активів, основних засобів та інвентарю закладів освіти та культури, які функціонують на території Перемишлянської міської ради.

3. Про розгляд листа відділу з питань управління комунальним майном спільної власності територіальних громад сіл і міст Перемишлянського району Перемишлянської районної ради від 22.01.2021 №3 щодо діючого договору купівлі-продажу об’єкта приватизації-будівлі колишньої школи с.Смереківка вул.Шкільна,1 Перемишлянського району.

4. Про функціонування дитячого будинку сімейного типу м. Дубляни

5. Різне. Окрім того були опрацьовані листи, що надійшли на розгляд комісії в міжсесійний період.



« повернутися до списку новин