Жовківська районна рада

Про порядок денний ІІI чергової сесії Львівської районної ради

Переглядів: 353

                                                                                                                                                                                проєкт

Про порядок денний ІІI чергової сесії Львівської районної ради Львівська районна рада восьмого скликання

В И Р І Ш И Л А:

Затвердити такий порядок денний ІІI чергової сесії районної ради:

1.Про звернення Львівської районної ради (доповідає голова районної ради Андрій Сулим).

2.Про виконання районного бюджету Пустомитівського району за 2020 рік (доповідає начальник фінансового відділу Пустомитівської РДА Любомир Максим, співдоповідає голова комісії з питань планування бюджету, фінансів та економічної політики Володимир Костик).

3.Про виконання районного бюджету Городоцького району за 2020 рік (доповідає т.в.о.начальника фінансового управління Городоцької РДА Мирослава Бура, співдоповідає голова комісії з питань планування бюджету, фінансів та економічної політики Володимир Костик).

4.Про виконання районного бюджету Перемишлянського району за 2020 рік (доповідає представник фінансового відділу Перемишлянської РДА Оксана Репета, співдоповідає голова комісії з питань планування бюджету, фінансів та економічної політики Володимир Костик).

5.Про виконання районного бюджету Жовківського району за 2020 рік (доповідає представник фінансового відділу Жовківської РДА ________, співдоповідає голова комісії з питань планування бюджету, фінансів та економічної політики Володимир Костик).

6.Про виконання районного бюджету Кам’янка-Бузького району за 2020 рік (доповідає представник фінансового відділу Кам’янка-Бузької РДА________, співдоповідає голова комісії з питань планування бюджету, фінансів та економічної політики Володимир Костик).

7.Про списання безнадійної заборгованості ліквідованого банку «Україна» з балансу Кам’янка-Бузької районної ради (доповідає голова комісії з питань планування бюджету, фінансів та економічної політики Володимир Костик).

8.Про затвердження структури та загальної чисельності виконавчих апаратів районних рад, що реорганізовуються та виділення коштів, необхідних для реорганізації районних рад (доповідає голова комісії з питань планування бюджету, фінансів та економічної політики Володимир Костик).

9.Про внесення змін до рішення Львівської районної ради від 11.12.2020 №17 «Про затвердження структури та чисельності виконавчого апарату Львівської районної ради» (доповідає голова комісії з питань планування бюджету, фінансів та економічної політики Володимир Костик).

10.Про уточнення витрат на утримання Львівської районної ради та її виконавчого апарату на 2021 рік (доповідає голова комісії з питань планування бюджету, фінансів та економічної політики Володимир Костик).

11.Про умови оплати праці голови та заступника голови Львівської районної ради на 2021 рік (доповідає голова комісії з питань планування бюджету, фінансів та економічної політики Володимир Костик).

12.Про порядок формування та використання коштів спеціального фонду Львівської районної ради (доповідає голова комісії з питань планування бюджету, фінансів та економічної політики Володимир Костик).

13.Про затвердження Положення про преміювання та надання матеріальної допомоги працівникам виконавчого апарату Львівської районної ради (доповідає голова комісії з питань планування бюджету, фінансів та економічної політики Володимир Костик).

14.Про затвердження структури та чисельності працівників КП «Соціальні гарантії» Пустомитівської районної ради (доповідає голова комісії з питань планування бюджету, фінансів та економічної політики Володимир Костик).

15.Про затвердження структури та чисельності працівників КП «Місцевий трудовий архів Городоцького району» (доповідає голова комісії з питань планування бюджету, фінансів та економічної політики Володимир Костик).

16.Про затвердження Положення про помічника-консультанта депутата Львівської районної ради VIІI скликання (доповідає голова комісії з питань депутатської діяльності, етики, дотримання законності, взаємодії з правоохоронними органами та регламенту Роман Домашовець).

17.Про діяльність КП «Кам’янка-Бузька архітектурно-планувальна група" Львівської районної ради (доповідає голова комісії з питань депутатської діяльності, етики, дотримання законності, взаємодії з правоохоронними органами та регламенту Роман Домашовець, співдоповідає голова комісії з питань будівництва, архітектури, ЖКГ, транспорту Олександр Сироїд).

18.Про припинення юридичної особи – «Відділ з питань управління комунальним майном спільної власності територіальних громад сіл і міст Перемишлянського району (відділ з питань управління комунальним майном)» (30271818 ) шляхом ліквідації (доповідає голова комісії з питань комунальної власності Вадим Махніцький).

19.Про припинення юридичної особи – Комунальна організація «Відділ з питань управління та приватизації об’єктами спільної власності територіальних громад Пустомитівського району» (25563342) шляхом ліквідації (доповідає голова комісії з питань комунальної власності Вадим Махніцький).

20.Про безоплатну передачу із спільної власності територіальних громад Кам’янка-Бузького району майнових комплексів, основних засобів, нематеріальних активів і інвентарю закладів та установ (доповідає голова комісії з питань комунальної власності Вадим Махніцький).

21.Про безоплатну передачу із спільної власності територіальних громад сіл і міст Львівського району у комунальну власність Перемишлянської міської ради основних засобів, нематеріальних активів та інвентарю закладів та установ освіти, що знаходяться на території Перемишлянської міської ради (доповідає голова комісії з питань комунальної власності Вадим Махніцький).

22.Про надання дозволу Львівській районній раді на прийняття в оренду приміщення адміністративного будинку (доповідає голова комісії з питань комунальної власності Вадим Махніцький).

23.Про прийняття матеріальних цінностей Жовківського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у спільну власність територіальних громад Львівського району (доповідає голова комісії з питань комунальної власності Вадим Махніцький).

24.Про вихід Львівської районної ради зі складу засновника комунального закладу Пустомитівської районної ради «Інклюзивно-ресурсний центр» (42062001) (доповідає голова комісії з питань інформаційної політики, духовності, освіти та науки, спорту і молоді Ігор Зінкевич).

25.Про припинення юридичної особи – Комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Кам’янка-Бузької районної ради (43757681) шляхом ліквідації (доповідає голова комісії з питань інформаційної політики, духовності, освіти та науки, спорту і молоді Ігор Зінкевич).

26.Про закриття структурного підрозділу КП «Перемишлянська центральна районна лікарня» та затвердження змін до Статуту (доповідає голова комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту, з прав дитини та учасників бойових дій Людмила Гера).

27.Про надання погодження ПП «ОСІНЬ І КО» на отримання спеціального дозволу на користування надрами з метою геологічного вивчення пісків Шопківської ділянки, що знаходиться в Перемишлянському районі Львівської області (доповідає голова комісії з питань охорони довкілля і природних ресурсів Орест Миколайчук).

28.Різне.

Голова районної ради          Андрій Сулим



« повернутися до списку новин