Жовківська районна рада

ВІДБУЛАСЬ 3-тя ЧЕРГОВА СЕСІЯ ЛЬВІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ VIII ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ

Переглядів: 682

Сьогодні, 05 лютого 2021 року, пройшло засідання третьої чергової сесії Львівської районної ради VIII демократичного скликання.

На початку сесії голова районної ради Андрій Сулим, спільно зі своєю заступницею Марта Ільчишин, від імені всіх депутатів привітав із днем народження депутатів районної ради, котрі святкували свої дні народження у міжсесійний період.

Перш ніж перейти до розгляду питань порядку денного, слово для виступу було надано голові Правління громадської організації «Наш клуб» Андрію Карбовнику, котрий був присутній на засіданні чергової сесії. п.Андрій проінформував про свою діяльність та подякував за активну громадську позицію та значний внесок у справу допомоги потребуючим мешканцям Сихівського району м.Львова очільнику Львівського району Андрію Сулиму та депутату Львівської районної ради, керівнику ВГО «Сокіл» Львівщини Богдану Федун, вручивши «дошку» Подяки.

Згодом депутати перейшли до розгляду питань порядку денного чергової сесії, які були попередньо опрацьовані на засіданнях постійних комісій районної ради. По кожному питанню, яке було розглянуто та обговорено депутатами районної ради, прийнято відповідне рішення щодо його виконання.

Наостанок очільник району Андрій Сулим зазначив, що з метою забезпечення соціально–економічної стабільності в районі депутатський корпус виважено та помірковано приймає відповідні рішення, а не займається політиканством. Це дає змогу працювати злагоджено, без зайвих амбіцій.

Як показала практика, саме при такому підході вдається знаходити вірні рішення при розгляді важливих проблем життєдіяльності району і працювати на загальну справу — підвищення добробуту наших громадян. Тому щиро подякував депутатам, головам місцевих рад за плідну спільну роботу, підтримку, розуміння та конструктивні поради.



« повернутися до списку новин