Жовківська районна рада

На Львівщині представили нового керівника обласної поліції Олександра Шляховського

Переглядів: 554

На Львівщині представили нового керівника обласної поліції Олександра Шляховського

Сьогодні, 16 лютого, під час наради під головуванням першого заступника міністра внутрішніх справ Сергія Ярового та голови Національної поліції України Ігоря Клименка представили особовому складу нового очільника обласної поліції Львівщини Олександра Шляховського.

В свою чергу Василя Віконського переведено на роботу до центрального апарату Нацполіції в Києві.

Олександр Шляховський подякував за висловлену до нього довіру та честь очолити Головне управління Нацполіції у Львівській області. «Запевняю Вас, що я готовий брати відповідальність на себе за безпеку громадян у регіоні. Відкритість, прозорість моєї роботи, співпраця з громадянами на засадах партнерства, з органами місцевого самоврядування, з медіа буде спрямована на те, щоб зробити наш край більш безпечним. Кожен громадянин нашої області має відчувати себе захищеним», - зазначив Олександр Шляховський.

Голова Львівської обласної ради Ірина Гримак подякувала за роботу Василю Віконському та привітала на новій посаді Олександра Шляховського. «Хочу сьогодні наголосити, що новий молодий професійний депутатський корпус готовий співпрацювати з правоохоронними органами задля того, щоб Львівщина розвивалась і була безпечною. Зараз маємо 73 новоутворених територіальних громади , з якими також спільно потрібно напрацьовувати основні напрямки роботи. Львівська обласна ради підтримує ініціативу Міністерства внутрішніх справ щодо створення так званої «Безпечної громади», де буде об’єднано зусилля усіх служб життєзабезпечення та правопорядку в єдиній системі в наших громадах. В наших обласних цільових програмах напрацьовано багато хороших ідей щодо підтримки таких ініціатив з оновлення матеріально-технічної бази, проведення превентивних заходів та забезпечення порядку та безпеки на Львівщині», - зазначила Ірина Гримак.



« повернутися до списку новин