Жовківська районна рада

7 та 8 листопада, голова Жовківської районної ради Роман Горбань приймав участь у  засіданні Загальних зборів Асоціації органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати-Україна», який відбувався у м. Ужгороді.

Переглядів: 315

7 та 8 листопада, голова Жовківської районної ради Роман Горбань приймав участь у  засіданні Загальних зборів Асоціації органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати-Україна», який відбувався у м. Ужгороді.  Проводив засідання  асоціації голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин.

        Близько 50  представників місцевого самоврядування ухвалили звернення до Президента України, Кабінету Міністрів, ВРУ щодо фінансування Державної програми розвитку Українських Карпат на 2020-2022 рр.

       Зокрема, у зверненні йдеться про те, щоб передбачити в Законі України «Про Державний бюджет України на 2020 рік» окрему статтю «Проєкти для розвитку гірських територій (в тому числі в рамках заходів Державної програми розвитку регіону українських Карпат на 2020-2022 рр ) в розмірі  2 млрд грн.

      Це сприятиме реалізації державних гарантій підтримання соціально-економічного розвитку гірських територій, що, разом із використанням регіональних можливостей та ресурсів, забезпечуватиме зростання та розвиток на сьогодні депресивних територій.



« повернутися до списку новин