Жовківська районна рада

Засідання оргкомітету

Переглядів: 445

10 червня заступник голови Жовківської  районної ради Алла Жук  прийняла участь у  засідання оргкомітету щодо проведення фестивалю «Зашків-джерело Духу». Проводила засідання перший заступник голови Жовківської райдержадміністрації Любов Дунець.

         «У перший день фестивалю 14 червня заплановане проведення віче біля музею-садиби Євгена Коновальця. Окрім виступів представників влади та громадськості відбудуться також виступи шкільних колективів. Після віче молодь візьме участь у ZASHKIV-квесті, а вже в ввечері молоді люди пройдуть колоною до музею, де для них проведуть історичну лекцію, опісля запалення ватри»,- розповіла Любов Дунець.

Також в межах наради узгодили організаційні питання проведення фестивалю «Зашків».

Однією із причин неодмінно відвідати фестиваль є турнір з міні-футболу «Футбол Босоніж».

Організовує його Федерація Дворового Футболу Львівщини. Головною особливістю і новинкою є гра на босу ногу.

Також в межах фестивалю заплановані велопробіг від Степана до Євгена, показ військової техніки, виступи кінологічного центру, школи бойового мистецтва та інші заходи. Завершиться фестиваль спільною молитвою за Україну.

Фестиваль заплановано провести 14-16 червня 2019 року. Цей захід приурочений до 128-ої річниці від дня народження полковника Євгена Коновальця. Фестиваль, який вже став традиційним, має на меті виховання української молоді в дусі національних традицій, духовності та патріотизму, формування свідомої громадянської позиції, створення умов для самореалізації молоді, заохочення до налагодження дружніх відносин між молодіжними лідерами з усіх областей України.

 



« повернутися до списку новин