Жовківська районна рада

22 серпня на міському стадіоні м. Жовква відбулося відкриття ХІІ–го Міжнародного дитячо-юнацького турніру з футболу пам’яті Василя Ковцуна.

Переглядів: 477

22 серпня на міському стадіоні м. Жовква відбулося відкриття ХІІ–го Міжнародного дитячо-юнацького турніру з футболу пам’яті Василя Ковцуна.


Участь у відкритті турніру взяли заступник голови Жовківської районної ради Алла Жук, заступник голови Жовківської РДА Юрій Дубневич, міський голова Петро Вихопень, заступник начальника управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації Андрій Тур, завідувач сектору молоді та спорту Жовківської райдержадміністрації Ольга Калиновська, батьки Василя Ковцуна та представники команд учасниць.
Цьогоріч було представлено 8 команд-учасниць турніру: 
1.Дитячо-юнацька спортивна школа (м.Жовква, Україна)
2.Спортивна дитячо-юнацька школа олімпійського резерву ФК «Карпати» (м.Львів)
3.Обласна спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву ФК «Черкаси» (м.Черкаси)
4.Дитячо-юнацька футбольна команда опорного навчального закладу – «Міловська гімназія» (Луганська область)
5.Дитяча футбольна команда Львівського училища фізичної культури «УФК – Карпати» (м.Львів)
6.Дитячо-юнацька футбольна команда ФК «Поділля» (м.Хмельницький)
7.Дитячо-юнацька футбольна школа ФК «Динамо» (м.Київ)
8.Дитячо-юнацька футбольна школа ФК «Маріуполь» (м.Маріуполь)

Урочистий захід розпочався гімном України та вшануванням хвилиною мовчання пам’яті Василя Ковцуна, вихованця Жовківського футболу та футбольного клубу «Карпати» м. Львів. Право підняти прапор змагань було надано капітанам футбольних команд учасниць турніру. Також учасниками футбольних команд було покладено квіти до могили Василя Ковцуна на міському цвинтарі.
Турнір триватиме 3 дні та закінчиться 24 серпня нагородженням переможців ХІІ–го Міжнародного дитячо-юнацького турніру з футболу пам’яті Василя Ковцуна.



« повернутися до списку новин