Жовківська районна рада

Оголошення

Переглядів: 301

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оголошення конкурсу по відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення оцінки вартості об’єктів, що належать до спільної власності територіальних громад Жовківського району, які підлягають оренді та приватизації.

 

Постійна комісія Жовківської районної ради з питань земельних відносин, комунального майна та містобудування оголошує конкурс по відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення оцінки вартості об’єктів, що належать до спільної власності територіальних громад Жовківського району, які підлягають оренді та приватизації.

Дата проведення конкурсу –     24 грудня 2019 року.

Час проведення конкурсу –  о 11.00 год.

Місце проведення конкурсу – Львівська обл., м. Жовква, вул.Львівська,40, (приміщення Жовківської районної ради, І-ий поверх, каб. 14).

Конкурс здійснюється відповідно до Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності затвердженого рішенням 21-ої сесії VI-ого демократичного скликання Жовківської районної ради № 19 від 27.12.2012 р. (надалі Положення).

Вимогами до претендентів для участі у конкурсі є наявність: відповідної кваліфікації оцінювачів стосовно об’єкта оцінки, що має підтверджуватися чинними кваліфікаційними документами оцінювачів та свідоцтвами про реєстрацію в Державному реєстрі оцінювачів та суб’єктів оціночної діяльності; досвіду роботи суб’єкта оціночної діяльності у проведенні експертної грошової оцінки об’єктів нерухомого майна; переліку оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна, їх особистого досвіду у проведенні подібної оцінки; письмової згоди оцінювачів, яких буде залучено суб’єктом оціночної діяльності, до виконання робіт з оцінки майна.

Терміни виконання робіт – 10 днів.

Суб’єкти оціночної діяльності, які бажають взяти участь в оголошеному конкурсі, подають у відділ комунального майна, приватизації та регулювання земельних відносин Жовківської районної ради  такі документи:

  • заяву на участь у конкурсі;
  • нотаріально посвідчені копії установчих документів учасника конкурсу;
  • копії кваліфікаційних документів оцінювачів, які працюють у штатному складі і яких буде залучено до проведення оцінки та підписання звіту про оцінку майна;
  • копію сертифіката суб’єкта оціночної діяльності, виданого Фондом державного майна України, що надає право проведення незалежної оцінки майна;
  • інформація про претендента (документ, який містить відомості про претендента щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи оцінювачів, які працюють у його штатному складі та додатково залучаються ним, з незалежної оцінки майна, тощо);
  • конкурсна пропозиція претендентів подається в запечатаному конверті і має містити пропозицію щодо ціни виконання робіт, калькуляції витрат, пов'язаних з виконанням робіт, а також строк виконання робіт (у календарних днях), якщо він не визначений в інформації про проведення конкурсу.  На конверті слід зробити відмітку «На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності», а також зазначити назву суб’єкта оціночної діяльності, який подає заяву.    

  

            Конкурсна документація подається не пізніше як за 3 дні до оголошеної дати проведення конкурсу.

Претендент має право відкликати свою заяву до дати проведення конкурсу, повідомивши про це письмово.

 

Заяву з конкурсною документацією слід подавати до Жовківської районної ради за адресою: Львівська область, м. Жовква, вул.Львівська, 40.

Телефон для довідок: (03252) 22-193

 



« повернутися до списку новин