Жовківська районна рада

27 жовтня, з нагоди Дня автомобіліста та дорожника ПП «Рома» на площі Вічевій у м. Жовква організувало виставку дорожньої техніки.

Переглядів: 372

27 жовтня, з нагоди Дня автомобіліста та дорожника ПП «Рома» на площі Вічевій у м. Жовква організувало виставку дорожньої техніки.
Впродовж дня жовківчани мали можливість поспілкуватися з працівниками ПП «Рома», ознайомитись із експозицією техніки для зимового утримання доріг, демонтажу та укладання асфальтного покриття, виконання будівельних робіт та іншого спецтранспорту.

        Привітати працівників дорожньої галузі Жовківщини  прийшли  народний депутат України Павло Бакунець, голова Жовківської районної ради Роман Горбань  та перший заступник голови Жовківської райдержадміністрації Любов Дунець.

      Відзначаючи внесок ПП «Роми» у дорожнє господарство району, Павло Бакунець відмітив, що вкрай рідко який районний центр, а подекуди навіть і обласний можуть похвалитися наявністю такого потужного підприємства дорожньої галузі, та за вагомі результати нагородив відзнакою працівника підприємства Любомира Боровика.
       Окрім привітань найкращі представники дорожньої галузі отримали подяки.


        P.S. День автомобіліста і дорожника — професійне свято працівників автомобільного транспорту і дорожнього господарства України. Відзначають його щорічно в останню неділю жовтня.



« повернутися до списку новин