Жовківська районна рада

Семінар

Переглядів: 265

14 січня, за участі голови Жовківської райдержадміністрації Романа Черніховського, заступника голови Жовківської районної ради Алли Жук, голів місцевих рад та представників правоохоронних органів Жовківщини відбувся семінар Консультативної місії Європейського Союзу з реформування сектору цивільної безпеки «Жовківський район – безпечний прикордонний район».
           Представники Консультативної місії ЄС Стік Хайдеман та Патрік Гофман презентували аудиторії «скандинавську концепцію» взаємодії правоохоронних органів з громадськістю під час масових заходів. Доповідачі акцентували увагу на основних принципах діяльності поліції у місцях великого скупчення людей в напрямку забезпечення громадського порядку з обов’язковим забезпеченням прав людини. В цьому напрямку було виділено розуміння працівниками правоохоронних органів психології та динаміки натовпу, комунікація з громадськістю, використання принципів зниження конфлікту.
Консультативна місія Європейського Союзу з реформування сектору цивільної безпеки надає підтримку українській владі в реформуванні сектору цивільної безпеки у вигляді стратегічних консультацій та практичної допомоги.

Начальник Жовківського ВП Кам`янка-Бузького ВП ГУНП у Львівській області Андрій Коцур висловив побажання провести низку тренінгів стосовно дій працівників поліції у ситуаціях, пов`язаних з домашнім насиллям.



« повернутися до списку новин