Жовківська районна рада

Ювілейний концерт студії «STAN» - 20 років.

Переглядів: 434

16 червня у районному народному домі м. Жовква юні танцівники хореографічної студії «STAN» створили справжнє свято для кожного, хто прийшов на ювілейний концерт студії - 20 років. За роки існування студія відкрила світ танцю сотні хлопчикам та дівчаткам, які не лише навчилися відчувати музику та розуміти мову рухів, але й стали справжніми артистами. 


            Заступник голови Жовківської райдержадміністрації Юрій Дубневич  та депутат Жовківської районної ради і голова комісії з питань бюджету і фінансів Микола Кожушко вітали керівника студії «STAN» Люcю Томак  та колектив з ювілеєм  і нагородили грамотою Жовківської РДА та подякою Жовківської районної ради за сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток культурно-мистецьких традицій, примноження творчих здобутків Жовківщини:

Кожен танець, кожна постановка «STAN» є окремою історією. Молоді актори перетворювалися то на піратів, то на ковбоїв, то на моряків. Керівнику студії Люсі Томак ідей вистачає. Адже «STAN» - дружній, творчий, згуртований колектив та неодноразовий переможець і призер різноманітних конкурсів.

А ми вболіваємо і тішимось таким талантам. які прославляють нашу Жовківщину і за межами України.

Щиро бажаємо процвітання, здібних учнів, нових перемог і наснаги до роботи.



« повернутися до списку новин