Жовківська районна рада

Львівський медичний коледж післядипломної освіти відзначає 35-річчя з дня заснування

Переглядів: 336

 3 червня, перший заступник голови Львівської обласної ради Богдан Гагалюк привітав колектив  Львівського медичного коледжу післядипломної освіти з нагоди 35-річчя з дня заснування.

«Щиро вітаю трудовий та педагогічний колектив коледжу зі святом. Ми високо цінуємо ваші наукові досягнення, невтомну працю з вашими студентами, ваш вклад в підготовку молодших медичних і фармацевтичних спеціалістів для галузі охорони здоров’я», - зазначив Богдан Гагалюк.
Богдан Гагалюк вручив колективу  Львівського медичного коледжу   Подяку Львівської обласної ради.

Довідково:
У 1985 році у Львові, на базі Львівської міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги, було відкрито Львівське медичного училище підготовки та підвищення кваліфікації молодших медичних і фармацевтичних спеціалістів. У 1991 році, рішенням Львівської обласної ради, на базі училища було створено коледж післядипломної освіти. В 1991 році на базі училища відкрито відділення «Сестринська справа» з вечірньою формою навчання, а в 2003 році — спеціальність «Фармація».
Коледж є єдиним навчальним закладом у Львівській області, який надає освітні послуги з підвищення кваліфікації молодших спеціалістів з медичною і фармацевтичною освітою та медсестер-бакалаврів, що працюють у державних лікувально-профілактичних закладах, а також закладах інших форм власності.



« повернутися до списку новин