Жовківська районна рада

Постанова Міської ТВК

Переглядів: 253
 
 
 
 
МІСЦЕВІ ВИБОРИ
25 ЖОВТНЯ 2020 РОКУ
Жовківська міська територіальна виборча комісія
Львівського району Львівської області
 
                                                                  П О С Т А Н О В А
М. Жовква   18 год. 00 хв.
«07» жовтня  2020 року № 49
Про затвердження тексту виборчих бюлетенів для голосування у відповідних територіальних виборчих округах єдиного багатомандатного виборчого округу з виборів депутатів Жовківської міської ради Львівського району Львівської області та тексту виборчого бюлетеня для голосування у єдиному одномандатному виборчому окрузі з виборів Жовківського міського голови Львівського району Львівської області 25 жовтня 2020 року
 
Відповідно до статей 240, 241 Виборчого кодексу України, постанови Центральної виборчої комісій від 24 вересня 2020 року № 295 «Про затвердження форми та кольору виборчих бюлетенів з виборів депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, обласних, районних, міських, районних у місті, сільських, селищних рад, сільських, селищних, міських голів», постанови Центральної виборчої комісій від 02 жовтня 2020 року № 330 «Про Порядок виготовлення виборчих бюлетенів з місцевих виборів та їх передачі відповідним територіальним та дільничним виборчим комісіям», постанови Жовківської міської територіальної виборчої комісії Львівського району Львівської області від 29 вересня 2020 року № 43 «Про результати жеребкування (другого етапу) щодо визначення номерів організацій партій, за якими їх назви розміщуються у виборчому бюлетені», та керуючись частиною другою статтею 206 Виборчого кодексу України Жовківська міська територіальна виборча комісія Львівського району Львівської області постановляє:
1. Затвердити текст виборчих бюлетенів для голосування у відповідних територіальних виборчих округах єдиного багатомандатного виборчого округу з виборів депутатів Жовківської міської ради Львівського району Львівської області 25 жовтня 2020 року згідно з додатками 1-6.
2. Затвердити текст виборчого бюлетеня для голосування у єдиному одномандатному виборчому окрузі з виборів Жовківського міського голови Львівського району Львівської області 25 жовтня 2020 року згідно з додатком 7.
3. Встановити ступені захисту виборчого бюлетеня для голосування у багатомандатному виборчому окрузі з виборів депутатів Жовківської міської ради Львівського району Львівської області та єдиному одномандатному виборчому окрузі з виборів Жовківського міського голови Львівського району Львівської області 25 жовтня 2020 року згідно з додатком 8.
4. Цю постанову оприлюднити шляхом розміщення її на стенді офіційних матеріалів Жовківської міської територіальної виборчої комісії Львівського району Львівської області та на офіційному веб-сайті Жовківської районної ради не пізніше 08 жовтня 2020 року. 
 
Голова комісії Кінаш Л.М.
 
Секретар комісії Паска О.Б.
МП


« повернутися до списку новин