Жовківська районна рада

Комісія з попереднього відбору проектів, які можуть реалізовуватись коштом ДФРР, провела чергове засідання

Переглядів: 246

 

23 квітня, за участю першого заступника голови Львівської обласної ради Богдана Гагалюка відбулося чергове засідання регіональної комісії з оцінки та попереднього відбору проєктів, що можуть реалізовуватись за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку.

За інформацією департаменту економічної політики Львівської ОДА, у зв’язку з внесенням змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2020 рік» обсяги фінансування бюджетної програми «Державний фонд регіонального розвитку» зменшено з 7,5 млрд грн до 4,9 млрд грн.

Відповідно до статті 24-1 Бюджетного кодексу України Міністерством розвитку громад та територій України здійснено перерозподіл залишку коштів ДФРР між областями, згідно з яким обсяги фінансування з державного фонду регіонального розвитку об’єктів Львівської області на 2020 рік зменшено з 359,6 млн грн до 235 млн грн (або на 124,6 млн гривень).

З врахуванням цього регіональною комісією:

- сформовано уточнений перелік з 23-х об’єктів на загальну суму ДФРР 232,7 млн грн;

- затверджено 2,3 млн грн для проведення конкурсу «Всеукраїнського громадського бюджету» у 2020 році;

- продовжено терміни подання проєктних заявок для участі в конкурсі державного фонду регіонального розвитку на 2021 рік до 22.05.2020 року (у зв’язку з технічними труднощами з реєстрацією проєктів, а також продовженням карантину).

При перерозподілі фінансового ресурсу регіональною комісією дотримано квотні вимоги, максимально збережено фінансування пускових об’єктів та об’єктів Великого будівництва.



« повернутися до списку новин