Жовківська районна рада

Онлайн-конференція «Відновлення місцевої економіки. Як бізнесу працювати в умовах ІІ-го та ІІІ-го етапів виходу з карантину?»

Переглядів: 262

Онлайн-конференція «Відновлення місцевої економіки. Як бізнесу працювати в умовах ІІ-го та ІІІ-го етапів виходу з карантину?»

4 червня об 11:00 відбудеться друга онлайн-конференція «Відновлення місцевої економіки». Цього разу учасники конференції обговорять, як бізнесу працювати в умовах ІІ-го та ІІІ-го етапів виходу з карантину. Конференція буде транслюватися у відкритому доступі у Facebook та Youtube.

У другій конференції «Відновлення місцевої економіки» візьмуть участь народні депутати України, представники органів центральної влади, програм міжнародної технічної допомоги, місцевого самоврядування та бізнесу. Учасники обговорять рекомендації Міністерства охорони здоров’я України для бізнесу під час ІІ та ІІІ етапів виходу з карантину та ініціативи, які допоможуть підтримати місцевий бізнес, відновити втрати після пандемії COVID-19. Конференція сприятиме обміну досвідом та знаннями і стане платформою для комунікації усіх зацікавлених сторін. 

Конференцію організовує Програма USAID DOBRE «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» у партнерстві з Програмою «U-LEAD з Європою». 

Детальну програму події ми опублікуємо згодом.

Онлайн-конференція транслюватиметься на Facebook-сторінках Програми DOBREДецентралізаціяУкраїнського кризового медіа-центру та U-LEAD з Європою, а також Youtube-каналі Ukraine Crisis Media Center українською та англійською мовами.

Основні теми для обговорення:

  • Рекомендації МОЗ щодо роботи готелів, автотранспортних перевезень, інших бізнесів під час ІІ та ІІІ етапів виходу з карантину.
  • Рекомендації ДРСУ щодо підготовки проектів рішень органів місцевого самоврядування про встановлення місцевих податків та зборів.
  • Доступ до банківського кредитування для малого та середнього бізнесу.
  • Діючі конкурси для розвитку бізнесу та стимулювання до підприємництва від програм ЄС та США в Україні.
  • Приклади, як місцеве самоврядування може допомогти підприємцям.
  • Як місцевий бізнес адаптується до карантину та його наслідків? Приклади з регіонів України.

Свої запитання на тему конференції ви можете надіслати за лінком.

Нагадаємо, перша конференція на тему відновлення місцевої економіки у рамках Програми USAID DOBRE відбулася 28 квітня. Матеріали конференції, відео та тези спікерів можна переглянути за лінком



« повернутися до списку новин