Жовківська районна рада

Робоча поїздка

Переглядів: 425

31 липня відбулась  робоча поїздка голови Львівської ОДА Максима Козицького спільно з Народним депутатом України Ростиславом Тістиком у Жовківський район.

Участь у робочій  зустрічі взяли: заступник голови Жовківської районної ради Алла Жук, голова Жовківської РДА Роман Черніховський та  заступник  голови райдержадміністрації Андрій Колієвич, які   оглянули об’єкти соціальної сфери, а саме:

?Капітальний ремонт системи опалення з використанням відновлювальних джерел енергії у приміщенні корпусу №2 ДНЗ №2 м.Рава-Руська. Окрім цього, придбано тепловий циркуляційний насос (теплова помпа).

?Хід виконання робіт по спортивному майданчику зі штучним (наливним) покриттям у м.Рава-Руська. Готовність об’єкта - 50 %.Завершити будівництво планується у жовтні цього року.

?Будівництво незавершеного будинку для людей похилого віку та службових квартир для вчителів під лікарську амбулаторію загальної практики сімейної медицини, допоміжних приміщень для оздоровлення у с.Малехів. Ступінь будівельної готовності: 90%.

?У межах спонсорської допомоги отримала новий сучасний апарат штучної вентиляції легень для КНП «Жовківська ЦРЛ» від Фонду Ріната Ахметова, який об’єднав зусилля бізнесів та ДТЕК для забезпечення регіонів засобами для боротьби з COVID-19.

?Також зустрілися з батьками загиблого учасника АТО (ООС) Володимира Турчина- пані Оксаною і паном Богданом. Вручали їм ключі та ордер від квартири, яку придбали в новобудові за кошти державного бюджету.



« повернутися до списку новин